29 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
25-1-2023 11:21:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Altijd spannend om op een “onbekende” plek een auto te kopen. De Automannen zijn vriendelijk, deskundig en geven een erg goede service. Ben erg blij met de auto en zal ze zeker aanbevelen in de omgeving!
23-1-2023 16:29:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mooie bus gekocht bij Sanne en Patrick, erg tevreden mee en een zeer goede service. Dit zijn 2 mannen die echt eerlijk en te vertrouwen zijn, kom je niet zoveel meer tegen in de autowereld.
14-1-2023 11:22:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Verkoper dacht mee voor een auto met verhoogde instap/zithoogte en heeft er een gevonden die aan onze wensen voldeed Super!!!!
11-1-2023 07:22:30
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goede service ??
10-1-2023 22:19:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Tot een goede deal kunnen komen met de mannen. Hele mooi Opel Astra ST gekocht in geweldige staat! Alles netjes geregeld en voor de deur afgeleverd!
10-1-2023 15:50:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goede service. Goed geholpen. Mijn auto ingeruild en een mooie auto bij hun gekocht. Na een half uurtje was alles geregeld en kon ik met mijn nieuwe auto huiswaarts rijden. Ben er heel erg tevreden mee.
28-12-2022 13:05:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Aardige mensen helpen super goed
28-12-2022 08:50:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Nette Service
17-12-2022 16:23:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Leuke gebruikte auro gekocht waaraan na aankoop nog wat moest gebeuren, maar zeer tevreden zou er zo weer een auto kopen top!
17-12-2022 13:49:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heel goed geholpen. Betrouwbaar en meedenkend. Heel erg blij met onze daihatsu materia
1-12-2022 13:08:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heel eenvoudig SUPER!!!!
27-11-2022 13:27:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Was opzoek naar een bepaalde auto en deze vond ik bij Automannen te Tiel. De onderhandelingen over de prijs en inruil zijn goed verlopen. Zat weinig onderhandelings ruimte in de aankoop prijs , maar toch deze auto aangeschaft. Alles naar tevredenheid ,ook na de aankoop.
22-11-2022 22:04:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Ik heb mijn wensen neergelegd en binnen no time kreeg ik een passend aanbod. De verkoop, aankoop, aflevering etc. is allemaal heel netjes (auto zag er uit als nieuw!) en flexibel verlopen. Wat ik in het bijzonder waardeer is dat je een eerlijk en oprecht advies en aanbod krijgt. Een betrouwbare partner dus als je op zoek bent naar een tweedehands auto.
15-11-2022 14:18:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik (ver)koop al jaren via 1 van de 2 eigenaren. van grote auto's (A6/E320/545) tot kleine auto's (Twingo). Mijn laatste auto is met hen gekocht. Een Twingo RS Gordini. Ik ben zeer content. Auto's kan je overal kopen. Maar zij hebben er meer verstand van dan ik. En ik vertrouw ze. En ze hebben de gun factor. Al met al, een stel waar ik nog jaren mee verder ga. Het lijkt wel alsof ze hart hebben voor de zaak : )
10-11-2022 18:51:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Zeer mooie nette Passat gekocht, Enthousiaste verkoper netjes en correct. Koop snel besloten volgende dag na afrekenen en de kinderen achter in zetten bleek er een tafel aan de achter gordels te zitten. Nou dat was geen probleem dat ging hij alsnog regelen! Grote klasse
8-11-2022 13:35:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Erg tevreden met mijn aankoop, de hulp hierbij en de fijne goede snelle service. Dikke aanrader!
7-10-2022 19:18:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Prettige automannen.
26-9-2022 13:51:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Enthousiaste en positieve mannen. Passen zich goed aan aan de wensen van de klant. Goed geadviseerd en gaan voor de 'extra stap'. Top!
9-9-2022 07:40:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Heel vriendelijk geholpen goed en eerlijk advies.
8-9-2022 20:54:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Erg tevreden met de aankoop van de Honda Jazz. Makkelijk een afspraak voor een proefrit gemaakt, de auto stond klaar toen we aankwamen. De heren vertelden over de historie van de auto. Aankoopkeuring gedaan zonder gedoe.
8-9-2022 13:54:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Heel erg blij met mijn Renault Twingo. Super goede service en ik kon de auto ook al erg snel op komen halen.
6-9-2022 19:42:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Vriendelijke en eerlijke omgang met klanten, mooie inruilprijs. Gebruikte auto voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. Tot een volgende keer!
20-8-2022 13:33:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Toevallig hier terecht gekomen, omdat ik op zoek was naar een kleine auto. Uiteindelijk een Aygo gekocht waar ik erg tevreden over ben. Toevallig zat ik van de week nog bij een andere handelaar te kijken, maar de prijs bij de Automannen ligt net wat lager dan elders. Daarnaast is de service ook super! De airco bleek na aankoop toch niet helemaal goed te koelen, maar dat werd de volgende dag direct opgelost!
20-8-2022 12:06:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Hele aardige mensen en hele goede service, ik ben super blij met mijn auto.
28-7-2022 17:38:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb een hele goede ervaring gehad. Ik ben erg goed geholpen en er werd goed met mij mee gedacht. Heel erg bedankt!
27-7-2022 16:06:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Enkele weken terug een mooie Opel Astra bij de Automannen gekocht. Snel tot een afspraak gekomen voor een proefrit. Zeer vriendelijk contact. Nadat we de auto konden ophalen bleek er een zoemend geluid bij hoge snelheid. Hier is gelijk werk van gemaakt en uiteindelijk netjes opgelost. Wij hebben een goed gevoel over gehouden aan de koop en ondanks de afstand die we hebben moeten afleggen tot Tiel zouden we voor een nieuwe auto met plezier teruggaan naar Tiel. Voor ons gevoel hebben we samengewerkt met mensen die een passie hebben voor auto’s, graag samenwerken met klanten zonder daarbij agressieve verkoop strategieën te gebruiken.
8-7-2022 10:43:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een mooie Hyundai IX20 gekocht bij dit bedrijf en hier wordt echt zorg besteed aan de klant en auto. Tijdens de proefrit niets geks ontdekt en bij terugkomst bij het bedrijf zag de verkoper een hele kleine flauwe deuk zitten in het portier. Het is dat hij er ons op wees anders had het ik het niet kunnen zien. Daar werd gelijk werk van gemaakt dat de flauwe deuk verwijderd zou worden. De koop was snel gesloten want ik kreeg een mooi bedrag terug voor mijn inruil auto. Een week later gingen we de auto ophalen en constateerde ik dat er een deurgreep los zat. Ook daar werd totaal niet moeilijk over gedaan er werd direct een andere besteld. Helaas een dag later met de auto een klapband gehad en bij nadere inspectie waren er happen uit de wangen van de banden, waarschijnlijk door de vorige eigenaar gedaan. Ik heb dus een set andere banden laten monteren en zelfs hier werd niet moeilijk over gedaan en kreeg ik een vergoeding van de Automannen. Ik heb best al wat auto's gekocht maar de service die je hier krijgt gaat nog een stap verder. Hier staat de persoon centraal en er wordt meegedacht. Geen vlotte praatjes maar daden bij het woord.
25-6-2022 12:14:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wat een super toffe man ( nen! ). Een deal is pas een goede deal als alle partijen blij zijn. In dit geval is dat zeker zo. De inruilprijs was goed, het contact fantastisch en de laagdrempeligheid een verademing. Ik kom zeker terug. Bedankt!
18-4-2022 16:10:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mijn review. Laat ik beginnen met vijf sterren te geven aan het autobedrijf “De Automannen” te Tiel. Niet alleen voor de auto, die ik bij hen gekocht heb (een Citroën C3 Picasso) maar zeker ook voor het geheel wat samen gaat bij de aankoop. Al vanaf het eerste contact via E-mail viel mij meteen op de openheid en no-nonsense in hun reactie. Tijdens mijn fysieke ontmoeting met de twee mannen achter “de-Automannen” werd bevestigd wat mijn instinct mij al ingefluisterd had, namelijk, dat ik hier te maken heb met twee personen, die niet alleen eerlijk communiceren, maar die eerlijkheid ook uitstralen. Dat gaf mij vertrouwen en dat hebben ze zeker niet beschaamd. Integendeel. Omdat de belangen van koper en verkoper per definitie altijd tegenover elkaar staan zijn compromissen binnen de redelijkheid niet te vermijden. Daar is niet moeilijk over gedaan en zijn naar mij toe alle gedane toezeggingen tot in detail nagekomen. Ik zou dan ook iedereen, die overweegt een goede gebruikte auto aan te schaffen willen aanraden desnoods even om te rijden naar Tiel. Natuurlijk is een goede gebruikte auto voor een scherpe prijs elders ook wel te vinden. Maar bij mij kwam er een factor bij, namelijk, dat ik mijn aankoop dit bedrijf gewoon gunde. Ik heb daar geen spijt van. Nogmaals vijf sterren. Jan Vodegel