83 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
16-2-2024 09:08:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Hart voor de klant en het vak. Veel kennis van zaken en goede service.
5-2-2024 10:48:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
We hebben via De Automannen een nieuwe auto gekocht en de oude ingeruild. Service was goed geregeld. De nieuwe auto is zelfs thuis (op de oprit) afgeleverd!
4-2-2024 00:45:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Recent bij de automannen een Renault twingo aangeschaft en mijn oude auto ingeruild. Er bleek na aanschaf een mankement aan de radio. Deze werd snel en kostenloos vervangen voor een ander exemplaar. Goede service en duidelijke communicatie. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden.
3-2-2024 10:28:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Vriendelijk mensen, fijne auto, snelle deal en snel geregeld.
3-2-2024 10:13:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Aardige en vriendelijke mensen
3-2-2024 09:54:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super netjes geholpen. Leuke auto gekocht voor een nette prijs.
25-12-2023 15:15:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Goed advies
14-12-2023 21:24:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Me aller eerste autootje gekocht bij de automannen. Ben heel hartelijk ontvangen met een kopje koffie. De dag voor dat we de auto zouden ophalen kregen we een telefoontje met het bericht dat een lamp niet werkte en dat ze al een nieuwe hadden besteld, alleen zou het dan een paar dagen later worden dag ik hem had. Maar was erg dankvoor voor hun eerlijkheid en dat ze het gingen maken uit hun zelf. Dus ook echt top service. Zou zeker terug gaan mocht ik ooit een nieuwe auto willen.
12-12-2023 14:41:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer tevreden over de Automannen. Ik heb een super leuke en goede Skoda Citygo gekocht. Goede service, en zeer klantvriendelijk. Ik raad de automannen zeker aan!
4-12-2023 20:42:30
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Een prachtige Volkswagen Golf gekocht voor een mooie prijs. Mijn eigen oude Ford Fiesta ook kunnen inruilen, super service. Met proefrijden 3 verschillende auto’s mogen uitproberen, erg fijn! Kortom, echt top!
1-12-2023 20:13:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ben heel erg blij met de automannen. Ik heb een prachtige Volkswagen up bij hun gekocht. Hun Service is ook echt heel erg goed. Er was een klein probleempje met de binnen verlichting en is door hun helemaal opgelost. Ze zijn erg vriendelijk en meedenkend.
27-11-2023 18:47:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Fijn geholpen, denken met je mee.
27-11-2023 13:16:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Nette prijs, voor een nette auto
27-11-2023 13:00:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Op zoek naar een auto kwamen we uit bij de Automannen in Tiel. Personeel is meedenkend en geeft ruimte om zelf rond te kijken en te beslissen. Ruime informatie ontvangen over de auto. Prijs/kwaliteitverhouding goed. Staan open voor onderhandelen.
27-11-2023 11:58:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
En kleine problem met de Peugeot en meteen geholpen, perfect.dankwel
27-11-2023 11:32:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mooi jong bedrijf met goed vakkundig personeel. Eerlijke prijzen en alles netjes voor elkaar. Helemaal top geholpen door Sanne en Patrick bij de aankoop van mijn in "fabrieksnieuw" verkerende mercedes benz slk. Super bedankt!!!
27-11-2023 11:07:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Prettig bedrijf, fijne mensen, goede auto!
24-10-2023 21:24:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Dhr Bouwman heeft een auto gevonden die meer dan voldoet aan onze wensen. Grote klasse, zonder hem en zijn deskundigheid waren wij zeker niet zo goed geslaagd! Absolute aanrader voor iedereen die een auto zoekt.
18-10-2023 12:02:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Enige tijd geleden al vanuit Amsterdam naar Tiel gereden om een vw polo te bekijken voor mijn neef. Na een prettig contact met een relaxte verkoper en een proefrit was de auto snel verkocht. Mijn neef is zeer blij met deze auto en de algehele indruk van dit bedrijf is als zeer positief ervaren.
12-10-2023 13:35:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ook de 4e aankoop -een Renault Kangoo ZE- bij de Automannen Sanne en Patrick weer succesvol verlopen. Prettig contact en afwikkeling.
11-10-2023 15:16:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
“Uw aankoop en verkoop, onze zorg.” Aldus de Automannen. En die zorg, dat klopt. Alles wordt met zorg en aandacht gedaan, en meer. Ze zijn bijzonder gastvrij, staan je prettig te woord en nemen alle tijd voor je. Daarnaast is ook de prijs/kwaliteit verhouding dik in orde. Aanrader!
10-10-2023 14:53:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Attent, nemen de tijd, auto rijdt goed, redelijke prijs, goede afspraken.
25-9-2023 22:49:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Hele fijne ervaring gehad met de aankoop van mijn Skoda Citigo. Had gelijk een goed gevoel toen ik langs kwam om even een proefritje te maken. Erg vriendelijk en deskundig geholpen van begin tot eind. Heel erg blij met mijn aankoop bij de Automannen en zou dit bedrijf zeker aanbevelen.
14-9-2023 13:13:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Na aanschaf probleem gekregen en is zeer goed verholpen door de automannen
11-9-2023 16:54:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Prettige ontvangst, de auto stond al klaar. Op vriendelijke, nette en deskundige manier werd alles uitgelegd en geregeld. Bedrijf oogt verzorgd, je krijgt vertrouwen in de zaak en je ziet dat er veel liefde in wordt gestoken. Ik ben erg blij met de goede gebruikte auto overigens!
21-7-2023 13:53:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Op tweede pinksterdag citroen ds3 1.2 vti chic gekocht bij de automannen nadien hadden wat extra onkosten zeer waarschijnlijk veroorzaak door achterstallig onderhoud van de vorige eigenaar Sander Bouwman heef dit na tevredenheid opgelost
18-7-2023 20:38:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goede en prettige ervaring met de automannen. Ook goed meegedacht met de door mij vertelde situatie. Oplossingsgerichtheid..top
17-7-2023 11:15:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Enkele weken geleden samen met de Automannen een Volvo V70 gezocht en gevonden. Proces van aankoop en levering hebben ze prima begeleid.
15-7-2023 18:23:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Zonder twijfel mn nieuwere auto daar gekocht door eerdere zeer prettig contact..
4-7-2023 13:56:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Een aantal weken geleden een Mitsubishi spacestar via de automannen gekocht en mijn oude auto ingeruild. Prettig in contact, duidelijke communicatie. Goede, snelle en nette afhandeling. Ook na de koop. Goede service. En heel blij met de ‘nieuwe’ auto.
28-6-2023 11:33:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Audi Q3 gekocht 1ste eigenaar zeer vriendelijk geholpen keurige mensen en netjes volgens afspraak afgeleverd.
23-6-2023 17:23:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Duidelijk, snelle reactie, onderhandelbaar.
22-6-2023 15:53:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Als zeer prettig.
3-6-2023 17:59:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vlotte, nette en deskundige begeleiding bij de aankoop van de auto, ook nog enkele tips en verwijzing naar de subsidie aanvraag.
15-5-2023 13:20:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Wij hebben bij Patrick voor onze dochter haar 1e auto gekocht, We zijn door hem zeer vriendelijk en correct en vertrouwelijk geholpen. De auto opgeleverd zoals afgesproken en ze is er heel blij mee.
15-5-2023 07:42:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Binnen een dag een hele fijne auto gekocht. Super service en heel snel schakelen ;). Erg tevreden.
13-5-2023 17:27:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Prettig contact. Reageren snel.
28-4-2023 05:51:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Goed ontvangst, werd erg serieus genomen en de auto stond klaar. Proefrit was goed en daarna afspraken gemaakt. De auto gekocht en alles is goed afgehandeld. Ben erg tevreden over alles en de auto rijd goed.
25-4-2023 15:46:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Super goed geholpen ze vinden het zelfs eng dat ze alleen maar positieve reacties krijgen Goede service mag ook wel goede beoordeling zijn ??
11-4-2023 19:26:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goed onderhandeld met Sanne en we zijn ook zeer tevreden over de auto
5-4-2023 00:11:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
9
Patrick heeft ons goed en vriendelijk geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe auto. Eerlijke prijs en duidelijk verhaal zonder te veel poespas. Sterke focus op inkoop/verkoop, kennis niveau over de staat van de auto zou wellicht nog iets beter kunnen. Al bij al erg tevreden en aan te bevelen!
31-3-2023 17:08:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Auto gekocht bij vriendelijke verkopers, denken mee en zijn eerlijk in hun adviesen. Er moet nog 1 mankement van de auto opgelost worden, wat later pas merkbaar was. Dus wellicht nog een 10 :)
28-3-2023 14:14:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Hele goede ervaring! Nette afhandeling van de verkoop van onze auto, volledig volgens afspraak en bij ons thuis opgehaald.
13-3-2023 21:38:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Naar tevredenheid geholpen met de aankoop van mijn nieuwe auto
13-3-2023 12:58:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Vriendelijke deskundige verkopers. Goede deal kunnen maken. Binnen enkele dagen na aankoop mijn achter ruit kosteloos laten vervangen. Reageert snel, goede service en ze komen hun afspraken na.
11-3-2023 14:17:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heel fijn geholpen en een mooie auto voor een goede prijs!
11-3-2023 12:00:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Fijne ervaring met verkoper, nam de tijd voor onze vragen. In de advertentie stond all weather banden maar deze zaten er niet onder. Zijn er alsnog onder gezet. Dikke pluim!
2-3-2023 17:03:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super geholpen door Patrick bij de aanschaf van een Twingo voor onze dochter.
22-2-2023 09:41:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Goed geholpen, vriendelijk
20-2-2023 11:36:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Super geholpen en vlot proces
18-2-2023 16:00:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Snel en vakkundig geholpen
18-2-2023 14:58:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Tot een goede deal kunnen komen. Wij zijn zeer tevreden met onze VW Tiguan. zeker een aanrader mocht je in de toekomst een auto willen kopen . Wat ons betreft een dikke 10
18-2-2023 14:13:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goed geholpen met de aankoop, eerlijk en oprechte verkopers.
3-2-2023 15:01:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Een tijdje terug een auto gekocht bij de automannen. Waren beide erg vriendelijk, en bereid om met je mee te kijken en te denken. Het is spannend om je eerste auto te kopen, en zeker een stuk van huis, maar nog steeds erg tevreden met mijn auto! Ik zou andere zeker aanraden om een keer te kijken wat voor aanbod ze hebben.
25-1-2023 11:21:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Altijd spannend om op een “onbekende” plek een auto te kopen. De Automannen zijn vriendelijk, deskundig en geven een erg goede service. Ben erg blij met de auto en zal ze zeker aanbevelen in de omgeving!
23-1-2023 16:29:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mooie bus gekocht bij Sanne en Patrick, erg tevreden mee en een zeer goede service. Dit zijn 2 mannen die echt eerlijk en te vertrouwen zijn, kom je niet zoveel meer tegen in de autowereld.
14-1-2023 11:22:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Verkoper dacht mee voor een auto met verhoogde instap/zithoogte en heeft er een gevonden die aan onze wensen voldeed Super!!!!
11-1-2023 07:22:30
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goede service ??
10-1-2023 22:19:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Tot een goede deal kunnen komen met de mannen. Hele mooi Opel Astra ST gekocht in geweldige staat! Alles netjes geregeld en voor de deur afgeleverd!
10-1-2023 15:50:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goede service. Goed geholpen. Mijn auto ingeruild en een mooie auto bij hun gekocht. Na een half uurtje was alles geregeld en kon ik met mijn nieuwe auto huiswaarts rijden. Ben er heel erg tevreden mee.
28-12-2022 13:05:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Aardige mensen helpen super goed
28-12-2022 08:50:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Nette Service
17-12-2022 16:23:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Leuke gebruikte auro gekocht waaraan na aankoop nog wat moest gebeuren, maar zeer tevreden zou er zo weer een auto kopen top!
17-12-2022 13:49:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heel goed geholpen. Betrouwbaar en meedenkend. Heel erg blij met onze daihatsu materia
1-12-2022 13:08:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heel eenvoudig SUPER!!!!
27-11-2022 13:27:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Was opzoek naar een bepaalde auto en deze vond ik bij Automannen te Tiel. De onderhandelingen over de prijs en inruil zijn goed verlopen. Zat weinig onderhandelings ruimte in de aankoop prijs , maar toch deze auto aangeschaft. Alles naar tevredenheid ,ook na de aankoop.
22-11-2022 22:04:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Ik heb mijn wensen neergelegd en binnen no time kreeg ik een passend aanbod. De verkoop, aankoop, aflevering etc. is allemaal heel netjes (auto zag er uit als nieuw!) en flexibel verlopen. Wat ik in het bijzonder waardeer is dat je een eerlijk en oprecht advies en aanbod krijgt. Een betrouwbare partner dus als je op zoek bent naar een tweedehands auto.
15-11-2022 14:18:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik (ver)koop al jaren via 1 van de 2 eigenaren. van grote auto's (A6/E320/545) tot kleine auto's (Twingo). Mijn laatste auto is met hen gekocht. Een Twingo RS Gordini. Ik ben zeer content. Auto's kan je overal kopen. Maar zij hebben er meer verstand van dan ik. En ik vertrouw ze. En ze hebben de gun factor. Al met al, een stel waar ik nog jaren mee verder ga. Het lijkt wel alsof ze hart hebben voor de zaak : )
10-11-2022 18:51:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Zeer mooie nette Passat gekocht, Enthousiaste verkoper netjes en correct. Koop snel besloten volgende dag na afrekenen en de kinderen achter in zetten bleek er een tafel aan de achter gordels te zitten. Nou dat was geen probleem dat ging hij alsnog regelen! Grote klasse
8-11-2022 13:35:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Erg tevreden met mijn aankoop, de hulp hierbij en de fijne goede snelle service. Dikke aanrader!
7-10-2022 19:18:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Prettige automannen.
26-9-2022 13:51:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Enthousiaste en positieve mannen. Passen zich goed aan aan de wensen van de klant. Goed geadviseerd en gaan voor de 'extra stap'. Top!
9-9-2022 07:40:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Heel vriendelijk geholpen goed en eerlijk advies.
8-9-2022 20:54:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Erg tevreden met de aankoop van de Honda Jazz. Makkelijk een afspraak voor een proefrit gemaakt, de auto stond klaar toen we aankwamen. De heren vertelden over de historie van de auto. Aankoopkeuring gedaan zonder gedoe.
8-9-2022 13:54:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Heel erg blij met mijn Renault Twingo. Super goede service en ik kon de auto ook al erg snel op komen halen.
6-9-2022 19:42:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Vriendelijke en eerlijke omgang met klanten, mooie inruilprijs. Gebruikte auto voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. Tot een volgende keer!
20-8-2022 13:33:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Toevallig hier terecht gekomen, omdat ik op zoek was naar een kleine auto. Uiteindelijk een Aygo gekocht waar ik erg tevreden over ben. Toevallig zat ik van de week nog bij een andere handelaar te kijken, maar de prijs bij de Automannen ligt net wat lager dan elders. Daarnaast is de service ook super! De airco bleek na aankoop toch niet helemaal goed te koelen, maar dat werd de volgende dag direct opgelost!
20-8-2022 12:06:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Hele aardige mensen en hele goede service, ik ben super blij met mijn auto.
28-7-2022 17:38:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb een hele goede ervaring gehad. Ik ben erg goed geholpen en er werd goed met mij mee gedacht. Heel erg bedankt!
27-7-2022 16:06:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Enkele weken terug een mooie Opel Astra bij de Automannen gekocht. Snel tot een afspraak gekomen voor een proefrit. Zeer vriendelijk contact. Nadat we de auto konden ophalen bleek er een zoemend geluid bij hoge snelheid. Hier is gelijk werk van gemaakt en uiteindelijk netjes opgelost. Wij hebben een goed gevoel over gehouden aan de koop en ondanks de afstand die we hebben moeten afleggen tot Tiel zouden we voor een nieuwe auto met plezier teruggaan naar Tiel. Voor ons gevoel hebben we samengewerkt met mensen die een passie hebben voor auto’s, graag samenwerken met klanten zonder daarbij agressieve verkoop strategieën te gebruiken.
8-7-2022 10:43:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een mooie Hyundai IX20 gekocht bij dit bedrijf en hier wordt echt zorg besteed aan de klant en auto. Tijdens de proefrit niets geks ontdekt en bij terugkomst bij het bedrijf zag de verkoper een hele kleine flauwe deuk zitten in het portier. Het is dat hij er ons op wees anders had het ik het niet kunnen zien. Daar werd gelijk werk van gemaakt dat de flauwe deuk verwijderd zou worden. De koop was snel gesloten want ik kreeg een mooi bedrag terug voor mijn inruil auto. Een week later gingen we de auto ophalen en constateerde ik dat er een deurgreep los zat. Ook daar werd totaal niet moeilijk over gedaan er werd direct een andere besteld. Helaas een dag later met de auto een klapband gehad en bij nadere inspectie waren er happen uit de wangen van de banden, waarschijnlijk door de vorige eigenaar gedaan. Ik heb dus een set andere banden laten monteren en zelfs hier werd niet moeilijk over gedaan en kreeg ik een vergoeding van de Automannen. Ik heb best al wat auto's gekocht maar de service die je hier krijgt gaat nog een stap verder. Hier staat de persoon centraal en er wordt meegedacht. Geen vlotte praatjes maar daden bij het woord.
25-6-2022 12:14:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wat een super toffe man ( nen! ). Een deal is pas een goede deal als alle partijen blij zijn. In dit geval is dat zeker zo. De inruilprijs was goed, het contact fantastisch en de laagdrempeligheid een verademing. Ik kom zeker terug. Bedankt!
18-4-2022 16:10:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mijn review. Laat ik beginnen met vijf sterren te geven aan het autobedrijf “De Automannen” te Tiel. Niet alleen voor de auto, die ik bij hen gekocht heb (een Citroën C3 Picasso) maar zeker ook voor het geheel wat samen gaat bij de aankoop. Al vanaf het eerste contact via E-mail viel mij meteen op de openheid en no-nonsense in hun reactie. Tijdens mijn fysieke ontmoeting met de twee mannen achter “de-Automannen” werd bevestigd wat mijn instinct mij al ingefluisterd had, namelijk, dat ik hier te maken heb met twee personen, die niet alleen eerlijk communiceren, maar die eerlijkheid ook uitstralen. Dat gaf mij vertrouwen en dat hebben ze zeker niet beschaamd. Integendeel. Omdat de belangen van koper en verkoper per definitie altijd tegenover elkaar staan zijn compromissen binnen de redelijkheid niet te vermijden. Daar is niet moeilijk over gedaan en zijn naar mij toe alle gedane toezeggingen tot in detail nagekomen. Ik zou dan ook iedereen, die overweegt een goede gebruikte auto aan te schaffen willen aanraden desnoods even om te rijden naar Tiel. Natuurlijk is een goede gebruikte auto voor een scherpe prijs elders ook wel te vinden. Maar bij mij kwam er een factor bij, namelijk, dat ik mijn aankoop dit bedrijf gewoon gunde. Ik heb daar geen spijt van. Nogmaals vijf sterren. Jan Vodegel