9 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
9-9-2022 07:40:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Heel vriendelijk geholpen goed en eerlijk advies.
8-9-2022 13:54:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Heel erg blij met mijn Renault Twingo. Super goede service en ik kon de auto ook al erg snel op komen halen.
6-9-2022 19:42:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Vriendelijke en eerlijke omgang met klanten, mooie inruilprijs. Gebruikte auto voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. Tot een volgende keer!
20-8-2022 12:06:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Hele aardige mensen en hele goede service, ik ben super blij met mijn auto.
28-7-2022 17:38:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb een hele goede ervaring gehad. Ik ben erg goed geholpen en er werd goed met mij mee gedacht. Heel erg bedankt!
27-7-2022 16:06:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Enkele weken terug een mooie Opel Astra bij de Automannen gekocht. Snel tot een afspraak gekomen voor een proefrit. Zeer vriendelijk contact. Nadat we de auto konden ophalen bleek er een zoemend geluid bij hoge snelheid. Hier is gelijk werk van gemaakt en uiteindelijk netjes opgelost. Wij hebben een goed gevoel over gehouden aan de koop en ondanks de afstand die we hebben moeten afleggen tot Tiel zouden we voor een nieuwe auto met plezier teruggaan naar Tiel. Voor ons gevoel hebben we samengewerkt met mensen die een passie hebben voor auto’s, graag samenwerken met klanten zonder daarbij agressieve verkoop strategieën te gebruiken.
8-7-2022 10:43:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een mooie Hyundai IX20 gekocht bij dit bedrijf en hier wordt echt zorg besteed aan de klant en auto. Tijdens de proefrit niets geks ontdekt en bij terugkomst bij het bedrijf zag de verkoper een hele kleine flauwe deuk zitten in het portier. Het is dat hij er ons op wees anders had het ik het niet kunnen zien. Daar werd gelijk werk van gemaakt dat de flauwe deuk verwijderd zou worden. De koop was snel gesloten want ik kreeg een mooi bedrag terug voor mijn inruil auto. Een week later gingen we de auto ophalen en constateerde ik dat er een deurgreep los zat. Ook daar werd totaal niet moeilijk over gedaan er werd direct een andere besteld. Helaas een dag later met de auto een klapband gehad en bij nadere inspectie waren er happen uit de wangen van de banden, waarschijnlijk door de vorige eigenaar gedaan. Ik heb dus een set andere banden laten monteren en zelfs hier werd niet moeilijk over gedaan en kreeg ik een vergoeding van de Automannen. Ik heb best al wat auto's gekocht maar de service die je hier krijgt gaat nog een stap verder. Hier staat de persoon centraal en er wordt meegedacht. Geen vlotte praatjes maar daden bij het woord.
25-6-2022 12:14:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wat een super toffe man ( nen! ). Een deal is pas een goede deal als alle partijen blij zijn. In dit geval is dat zeker zo. De inruilprijs was goed, het contact fantastisch en de laagdrempeligheid een verademing. Ik kom zeker terug. Bedankt!
18-4-2022 16:10:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mijn review. Laat ik beginnen met vijf sterren te geven aan het autobedrijf “De Automannen” te Tiel. Niet alleen voor de auto, die ik bij hen gekocht heb (een Citroën C3 Picasso) maar zeker ook voor het geheel wat samen gaat bij de aankoop. Al vanaf het eerste contact via E-mail viel mij meteen op de openheid en no-nonsense in hun reactie. Tijdens mijn fysieke ontmoeting met de twee mannen achter “de-Automannen” werd bevestigd wat mijn instinct mij al ingefluisterd had, namelijk, dat ik hier te maken heb met twee personen, die niet alleen eerlijk communiceren, maar die eerlijkheid ook uitstralen. Dat gaf mij vertrouwen en dat hebben ze zeker niet beschaamd. Integendeel. Omdat de belangen van koper en verkoper per definitie altijd tegenover elkaar staan zijn compromissen binnen de redelijkheid niet te vermijden. Daar is niet moeilijk over gedaan en zijn naar mij toe alle gedane toezeggingen tot in detail nagekomen. Ik zou dan ook iedereen, die overweegt een goede gebruikte auto aan te schaffen willen aanraden desnoods even om te rijden naar Tiel. Natuurlijk is een goede gebruikte auto voor een scherpe prijs elders ook wel te vinden. Maar bij mij kwam er een factor bij, namelijk, dat ik mijn aankoop dit bedrijf gewoon gunde. Ik heb daar geen spijt van. Nogmaals vijf sterren. Jan Vodegel